+44(0) 1234 567 890 info@domainname.com

2 Aralık 2012 Pazar

TVYO, Televizyon izleme Uygulaması

19:42

Share it Please

TVYO, Android cihazınız üzerinden canlı televizyon izleyebilmenizi sağlayan ücretsiz bir uygulama. Ayrıca uygulama ile kaçırdığınız veya tekrar izlemek istediğiniz dizilerin tekrar bölümlerini de istediğiniz zaman ulaşabiliyorsunuz. Uygulama yalnızca Doğuş Grubu’na ait NTV, Star TV, CNBC-E, NTV Spor, Kral TV, e2 ve Kral Pop TV kanallarını canlı olarak izlemenize olanak sağlıyor. Ama diziler konusunda böyle bir kısıtlama yok. Popüler birçok dizinin tüm eski bölümlerini uygulama üzerinden izleyebilirsiniz.
tvyo 1 TVYO, Televizyon İzleme Uygulamasıtvyo 2 TVYO, Televizyon İzleme Uygulaması
Kanalların ve dizilerin yanında Doğuş Grubu’nun yarışma programlarının eski bölümlerini de istediğiniz zaman izleyebilirsiniz. Uygulamanın kullanıcılarına sunduğu görüntü kalitesi oldukça yüksek. Fakat uygulamanın eksik özelliklerinden de bahsetmeden geçmeyelim. Uygulama benzer televizyon ve dizi izleme uygulamalarındaki gibi internet bağlantınızı kontrol ederek bağlantı hızınıza göre bir yayın kalitesi sunmuyor. İnternet bağlantınız gelen yayın kalitesinin altında kalırsa canlı televizyon veya dizi yayınlarını izlerken takılmalar yaşayabilirsiniz.
Uygulama ilerleyen zamanlarda kullanıcılarına şüphesiz daha farklı özellikleri sunacaktır. Ücretsiz olarak dağıtılan TVYO uygulamasını Google Play üzerinden aşağıdaki bağlantıyı kullanarak indirebilirsiniz.

Uygulamayı burdan indirin.Film Faresi

1 yorum:

  1. İnternette takılmak varken siz hâlâ sınalgı mı izliyorsunuz?

    YanıtlaSil