+44(0) 1234 567 890 info@domainname.com

14 Eylül 2012 Cuma

Nokia Windows 8 Tablet

23:42

Share it Please

Nokia Windows 8 Tablet
Nokia Windows 8 tablet artık bu işe el atan nokia tablet üretmeye başlayacak ve satacak sanırım güzelde satılır. Nokia tabletlerin üretiminin, şirketin büyümesinde, akıllı telefonların da ötesinde bir artış sağlayacağını belirtti. Elop sözlerini şöyle sonlandırdı: ‘Çünkü tablet, akıllı telefonlara eşlik eden bir cihazdır.’ Bu da Nokia’nın tablet alanına girmesi için bir sebep oluşturuyor.
Windows 8 aynı zamanda bu tip cihazlar (Akıllı telefonlar, tabletler ve PC)’in her biri üzerinden bir birleşik kullanıcı deneyimi (a unified user experience) sunmayı hedefliyor. Geliştiriciler, bu iki platformun arasında öncelikli bir kodun bulunmasından dolayı; Windows 8 ve Windows Phone 8’in ikisini birden geliştirmeye daha sıcak bakabilirler.
Nokia daha önce de Windows tablet üretimi hakkında gündemde bulunmuştu. Geçen Kasım ayında şirket Windows 8 tabletin 2012 yılının Haziran ayında geleceği konusunda bir açıklama yapmıştı. Fakat bu gerçekleşmedi. Windows 8, Ekim ayının sonuna kadar kullanıcılarla buluşacak gibi görünmüyor.

0 yorum:

Yorum Gönder